planeDé Bedrijfsoptimalisator® weet de weg, ook in verre oorden. Bedrijven die internationaal willen groeien weten ons te vinden. Al meer dan 20 jaar. Van Europa tot Iran en van Rusland tot Latijns-Amerika. Met ‘best local practise ‘ als uitgangspunt.  

Dat geldt ook andersom. Kerry Abrasives uit Ierland wilde de Nederlandse markt betreden. Deze top end marktleider in klantspecifieke hoogwaarde abrasieve systemen (zagen, schuren en polijsten), richt zich op lucht- en ruimtevaart en de revisie van turbines.

Grote marktpotentie door een hoog onderscheidend vermogen. Aan ons de eer om Kerry te introduceren in de Nederlandse Industrie.

Case beschrijving

Pitch: ‘Handson grinding/polishing engineers with engineered products’. ‘It’s all about the finish’.

Voor wie: producenten en servicebedrijven in luchtvaart, turbine, medisch, lager- en machine-industrie. Met uitdagingen in slijp en polijst activiteiten tot 0,03 micron, inclusief ‘orange peeling’, hogere temperaturen en nieuwe legeringen (Inconel, titanium, etc). 

Referenties: Rolls Royce, SKF, Pratt&Whitney, GE, Victorinox etc.

Scope project: turbines en lagers. Onderhoud en nieuwbouw. Top end uitdagingen tot 0,03 micron (!).

Onderscheidend vermogen: co-design top end oplossingen resulteren in subliem gladde oppervlakten voor maximale uptime van machines door lange standtijden en minimale onderhoudskosten. Chemici aan het begin, hands-on ingenieurs in toepassing bij klant.

Strategie: via trials problemen van klanten oplossen.

Resultaat: introductie bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven. met diverse trails als resultaat.

Als u meer wil weten over exportmanagement, neem dan svp. contact op: 06-10 67 53 56 of mail ons.