Achtergrond
De crisis is voorbij, er komt weer wat vet op de botten en de babyboomers zien het geschikte moment naderen om hun bedrijf te verkopen. Maar verkoop van een bedrijf is andere koek dan de verkoop van jouw product. Het bedrijf is vaak als een kind, met alle plezier en aandacht die dat met zich meebrengt.

Verkoopklaar maken van de onderneming.
Uw bedrijf heeft voor u grote waarde. Soms echter, leveren berekeningen van valuator/accountant een andere waardering. Het verschil met wat u in uw hoofd heeft is soms even schrikken. Dan maakt het niet uit of er volgens DCF-methode wordt gerekend of zoveel maal het bedrijfsresultaat. Maar, er is ook goed nieuws!

Als u bereid bent om de handen uit de mouwen te steken, dan gaan we u helpen om dat verschil te verkleinen. Dat doen we door het bedrijf verkoopklaar te maken. Daarbij kijken we vanuit de bril van een potentiële koper naar uw bedrijf. Naar risico, potentie, bedrijfsstructuur en toekomst. Dat doen we bedrijfskundig en financieel.

=> We zorgen er samen met u voor dat het bedrijf aan de binnenkant solide is en aan de buitenkant duidelijk te zien is dat het een prachtig bedrijf betreft.